Pluja d'estrelles Michelin

El passat 22 de novembre a la ciutat de València va tenir lloc la Gala Michelin d’enguany, on els dos Restaurants d’Ulldecona i Barris amb Estrella Michelín la van revalidar un any més.
El Xef Jeroni Castell del Restaurant les Les Moles i el seu equip, ja fa 9 anys que compten amb aquest distintiu, a més, enguany, han aconseguit l’Estrella Verda Michelin, reconeixement a una clara aposta per la sostenibilitat i pel gran treball en proporcionar experiències gastronòmiques que uneixenen l’excel.lència amb la ecoresponsabilitat.
El Xef Vicent Guimerà, del restaurant L’Antic Molí, i el seu equip van aconseguir aquesta Estrella Verda la passada edició i l’han revalidada enguany. A més, ja fa 6 anys que formen part de l’univers estel·lar Michelin.
Tot un orgull per a la nostra destinació ja que som el segon municipi de tot l’estat espanyol de menys de set mil habitants en tenir dos restaurants amb estrella. El pimer està a 
Larrabetzu (Biscaia).
Aprofitem la notícia per a felicitar també a  la resta de restaurants d’Ulldecona i Els Valentins la feina ben feta. La seva acurada aposta per la cuina de sempre amb un excel·lent producte de proximitat i temporada però, amb un toc innovador fan que, entre tot plegat, siguem un referent al territori, en aquest cas, gastronòmicament parlant.