Ulldecona va de tapes

Ulldecona va de tapes

Ulldecona va de tapes

Ulldecona va de tapes

La ruta ‘Ulldecona va de tapes!’, per passejar i tapejar per Ulldecona amb les tapes que els establiments participants han preparat per a l’ocasió.

14, 21 i 28 d’Abril.

Concurs a Instagram al selfie més divertit amb la tapa de la Ulldecona Va de Tapes 2023

Requisits:

  • Seguir a @turismeulldecona
  • Publicar les històries amb el hashtag #ullvadetapes23 i etiquetar a @turismeulldecona 

L’equip de Turisme Ulldecona, escollirà les 4 històries publicades del divendres 14 a les 19 h al diumenge 30 a les 14 h que cregui més divertides i les publicarà a Instagram i Facebook.

La història que tingui més m’agrada, sumant els “m’agrada” de les dues xarxes, fins al dissabte 13 de maig a les 13 h serà la història guanyadora d’enguany. PREMI 200 € a bescanviar al comerç local fins a l’11 de juny.

La Alameda

delícies de mar

Pataques de la iaia, amb polp, allioli gratinat i gambes amb allada.

Pataques, polp, all, gambes, oli i ou
Apta per a celíacs

Burger Infinity

TORRADA DE BACALLÀ

Pa de pagès amb bacallà fregit, primentó roig, ceba i salsa de tomaca.

Pa, bacallà, primentó roig, ceba, oli i tomaca

Apta per a celíacs

Bar Celedoni

TIMBAL MAR I TERRA

Timbal de Parmentier, amb punta de calamar, favetes, alls tendres i un toc de menta.

Pataca, all porro, favetes tendres, all, menta, llima, calamar i pa 

Apta per a celíacs

OCO, Bar Gastronòmic

PIRULETES DE CATXOPO

Minicatxopos de cecina dels Ports i formatge de cabra muntats en forma de piruleta, acompanyats d’una salsa de piquillos rostits.

Filet de vedella extra, cecina dels ports, formatge de cabra, ou, pa ratllat i piquillos

Gluten (opció sense gluten), lactosa i ou

Taperia Dalia’s

LA GOFRA CHICKEN

Gofra amb salsa de formatge cobert de pollastre arrebossat amb cereals i cítrics, bacó, ceba cruixent i pataques palla amb cheddar.

Farina, oli, formatge, pollastre, cereals, bacó, ceba i pataques

Ous, lactosa i gluten

La Pollera

DEL TERRENY

Pa de vidre amb porc esqueixat, carxofa confitada, allioli d’alvocat, ceba i encenalls cruixents de pernil ibèric.

Porc, carxofes, pa, alvocat, all, pernil, ceba, oli, ou i mostassa.

Gluten i Ous

La Cantonada

Ensalada "Burrito"

Fajita de panís, enciam, tomaca, formatge, tires de pollastre, bacó, xampinyons i salsa Cèsar.

Panís, xampinyons, enciam, tomaca, formatge i pollastre

Apta per a celíacs

Xocola’t

"AGUACHILE" DE MANGO I BACALLÀ ESQUEIXAT

Copa de bacallà esqueixat amb una escuma d’aguachile de mango i coco amb un toc cruixent de pa fregit i ceba fresca.

Bacallà, pa, mango, llima, llet de coco, gingebre, ceba, oli, pebre, llima i fonoll.

No apta per a celíacs

La Taska de Sisco

Un viatge a madrid "Marchando un bocata de calamares"

Entrepà de calamars amb la combinació de dos alliolis, compota de llimona i pa de tinta de calamar.

Pa, calamars, ou, oli i llimona

Gluten, ous, mol·luscs i llet
També disponible per a celíacs

La Plaça

LLEPADITS

Gotet d’hummus de cigrons amb broqueta de pollastre arrebossada amb sèsam.

Pollastre, llima, julivert, all, comí, pebre, vi blanc, sèsam, cigrons, festucs, pa i OOVE.

Gluten i fruits secs
Es pot adaptar

El Mosset d’Exequiel

Mini calzone farcit a "lo tere"

Calzone farcit de mozzarella, pernil dolç, tira de pollastre i un toc de formatge blau. S’acompanya amb salsa de tomaca.

Mozzarella, pernil dolç, pollastre, formatge, farina i tomàquet.

Gluten

La Masia

sushi "la masia"

Rotllets de sushi amb arròs, alvocat, cogombre, safanòria, ceba fregida i tonyina en conserva.

Arròs, alvocat, cogombre, safanòria, ceba, salsa de soja i tonyina

També disponibles per a celíacs

Lo Paseo

XAUARMA DE GALL DINDI AMB SALSA CÍTRICA

Panets amb olives i tomàquets secs, farcits amb carn de gall d’indi adobat amb iogurt i espècies i rematat amb un allioli cítric i uns cogombrets fregits

Farina de blat, sal, sucre, llevat, oli d’oliva, vinagre, olives negres, alls tendres, tomca deshidratada, carn de gall d’indi, pebre negre, comí, timó, iogurt, ou, lima, all, col, cirerols, farina de cigró i cogombrets.

Gluten, lactosa, ou.

La Alameda

delícies de mar

Pataques de la iaia, amb polp, allioli gratinat i gambes amb allada.

Pataques, polp, all, gambes, oli i ou

Apta per a celíacs

Burger Infinity

TORRADA DE BACALLÀ

Pa de pagès amb bacallà fregit, primentó roig, ceba i salsa de tomaca.

Pa, bacallà, primentó roig, ceba, oli i tomaca

Apta per a celíacs

Bar Celedoni

TIMBAL MAR I TERRA

Timbal de Parmentier, amb punta de calamar, favetes, alls tendres i un toc de menta.

Pataca, all porro, favetes tendres, all, menta, llima, calamar i pa 

Apta per a celíacs

OCO, Bar Gastronòmic

PIRULETES DE CATXOPO

Minicatxopos de cecina dels Ports i formatge de cabra muntats en forma de piruleta, acompanyats d’una salsa de piquillos rostits.

Filet de vedella extra, cecina dels ports, formatge de cabra, ou, pa ratllat i piquillos

Gluten (opció sense gluten), lactosa i ou

Taperia Dalia’s

LA GOFRA CHICKEN

Gofra amb salsa de formatge cobert de pollastre arrebossat amb cereals i cítrics, bacó, ceba cruixent i pataques palla amb cheddar.

Farina, oli, formatge, pollastre, cereals, bacó, ceba i pataques

Ous, lactosa i gluten

La Pollera

DEL TERRENY

Pa de vidre amb porc esqueixat, carxofa confitada, allioli d’alvocat, ceba i encenalls cruixents de pernil ibèric.

Porc, carxofes, pa, alvocat, all, pernil, ceba, oli, ou i mostassa.

Gluten i Ous

La Cantonada

Ensalada "Burrito"

Fajita de panís, enciam, tomaca, formatge, tires de pollastre, bacó, xampinyons i salsa Cèsar.

Panís, xampinyons, enciam, tomaca, formatge i pollastre

Apta per a celíacs

Xocola’t

"AGUACHILE" DE MANGO I BACALLÀ ESQUEIXAT

Copa de bacallà esqueixat amb una escuma d’aguachile de mango i coco amb un toc cruixent de pa fregit i ceba fresca.

Bacallà, pa, mango, llima, llet de coco, gingebre, ceba, oli, pebre, llima i fonoll.

No apta per a celíacs

La Taska de Sisco

UN VIATGE A MADRID

“Marchando un bocata de calamares”

Entrepà de calamars amb la combinació de dos alliolis, compota de llimona i pa de tinta de calamar.

Pa, calamars, ou, oli i llimona

Gluten, ous, mol·luscs i llet
També disponible per a celíacs

Bar la Plaça

LLEPADITS

Gotet d’hummus de cigrons amb broqueta de pollastre arrebossada amb sèsam.

Pollastre, llima, julivert, all, comí, pebre, vi blanc, sèsam, cigrons, festucs, pa i OOVE.

Gluten i fruits secs
Es pot adaptar

El Mosset d’Exequiel

Mini calzone farcit a "lo tere"

Calzone farcit de mozzarella, pernil dolç, tira de pollastre i un toc de formatge blau. S’acompanya amb salsa de tomaca.

Mozzarella, pernil dolç, pollastre, formatge, farina i tomàquet.

Gluten

La Masia

sushi "la masia"

Rotllets de sushi amb arròs, alvocat, cogombre, safanòria, ceba fregida i tonyina en conserva.

Arròs, alvocat, cogombre, safanòria, ceba, salsa de soja i tonyina

També disponibles per a celíacs

Lo Paseo

XAUARMA DE GALL DINDI AMB SALSA CÍTRICA

Panets amb olives i tomàquets secs, farcits amb carn de gall d’indi adobat amb iogurt i espècies i rematat amb un allioli cítric i uns cogombrets fregits

Farina de blat, sal, sucre, llevat, oli d’oliva, vinagre, olives negres, alls tendres, tomca deshidratada, carn de gall d’indi, pebre negre, comí, timó, iogurt, ou, lima, all, col, cirerols, farina de cigró i cogombrets.

Gluten, lactosa, ou.