Ulldecona va de tapes
Ulldecona va de tapes
Ulldecona va de tapes
La ruta ‘Ulldecona va de tapes!’, per passejar i tapejar per Ulldecona amb les tapes que els establiments participants han preparat per a l’ocasió.
14, 21 i 28 d’Abril.
Concurs a Instagram al selfie més divertit amb la tapa de la Ulldecona Va de Tapes 2023
Requisits:
- Seguir a @turismeulldecona
- Publicar les històries amb el hashtag #ullvadetapes23 i etiquetar a @turismeulldecona
L’equip de Turisme Ulldecona, escollirà les 4 històries publicades del divendres 14 a les 19 h al diumenge 30 a les 14 h que cregui més divertides i les publicarà a Instagram i Facebook.
La història que tingui més m’agrada, sumant els “m’agrada” de les dues xarxes, fins al dissabte 13 de maig a les 13 h serà la història guanyadora d’enguany. PREMI 200 € a bescanviar al comerç local fins a l’11 de juny.

La Alameda
delícies de mar
Pataques de la iaia, amb polp, allioli gratinat i gambes amb allada.



Burger Infinity
TORRADA DE BACALLÀ
Pa de pagès amb bacallà fregit, primentó roig, ceba i salsa de tomaca.
Pa, bacallà, primentó roig, ceba, oli i tomaca
Apta per a celíacs



Bar Celedoni
TIMBAL MAR I TERRA
Timbal de Parmentier, amb punta de calamar, favetes, alls tendres i un toc de menta.
Pataca, all porro, favetes tendres, all, menta, llima, calamar i pa
Apta per a celíacs



OCO, Bar Gastronòmic
PIRULETES DE CATXOPO
Minicatxopos de cecina dels Ports i formatge de cabra muntats en forma de piruleta, acompanyats d’una salsa de piquillos rostits.
Filet de vedella extra, cecina dels ports, formatge de cabra, ou, pa ratllat i piquillos
Gluten (opció sense gluten), lactosa i ou



Taperia Dalia’s
LA GOFRA CHICKEN
Gofra amb salsa de formatge cobert de pollastre arrebossat amb cereals i cítrics, bacó, ceba cruixent i pataques palla amb cheddar.
Farina, oli, formatge, pollastre, cereals, bacó, ceba i pataques
Ous, lactosa i gluten



La Pollera
DEL TERRENY
Pa de vidre amb porc esqueixat, carxofa confitada, allioli d’alvocat, ceba i encenalls cruixents de pernil ibèric.
Porc, carxofes, pa, alvocat, all, pernil, ceba, oli, ou i mostassa.
Gluten i Ous



La Cantonada
Ensalada "Burrito"
Fajita de panís, enciam, tomaca, formatge, tires de pollastre, bacó, xampinyons i salsa Cèsar.
Panís, xampinyons, enciam, tomaca, formatge i pollastre
Apta per a celíacs



Xocola’t
"AGUACHILE" DE MANGO I BACALLÀ ESQUEIXAT
Copa de bacallà esqueixat amb una escuma d’aguachile de mango i coco amb un toc cruixent de pa fregit i ceba fresca.
Bacallà, pa, mango, llima, llet de coco, gingebre, ceba, oli, pebre, llima i fonoll.
No apta per a celíacs



La Taska de Sisco
Un viatge a madrid "Marchando un bocata de calamares"
Entrepà de calamars amb la combinació de dos alliolis, compota de llimona i pa de tinta de calamar.
Pa, calamars, ou, oli i llimona
Gluten, ous, mol·luscs i llet
També disponible per a celíacs



La Plaça
LLEPADITS
Gotet d’hummus de cigrons amb broqueta de pollastre arrebossada amb sèsam.
Pollastre, llima, julivert, all, comí, pebre, vi blanc, sèsam, cigrons, festucs, pa i OOVE.
Gluten i fruits secs
Es pot adaptar



Mini calzone farcit a "lo tere"
Calzone farcit de mozzarella, pernil dolç, tira de pollastre i un toc de formatge blau. S’acompanya amb salsa de tomaca.
Mozzarella, pernil dolç, pollastre, formatge, farina i tomàquet.
Gluten



La Masia
sushi "la masia"
Rotllets de sushi amb arròs, alvocat, cogombre, safanòria, ceba fregida i tonyina en conserva.
Arròs, alvocat, cogombre, safanòria, ceba, salsa de soja i tonyina
També disponibles per a celíacs



Lo Paseo
XAUARMA DE GALL DINDI AMB SALSA CÍTRICA
Panets amb olives i tomàquets secs, farcits amb carn de gall d’indi adobat amb iogurt i espècies i rematat amb un allioli cítric i uns cogombrets fregits
Farina de blat, sal, sucre, llevat, oli d’oliva, vinagre, olives negres, alls tendres, tomca deshidratada, carn de gall d’indi, pebre negre, comí, timó, iogurt, ou, lima, all, col, cirerols, farina de cigró i cogombrets.
Gluten, lactosa, ou.



delícies de mar
Pataques de la iaia, amb polp, allioli gratinat i gambes amb allada.
Pataques, polp, all, gambes, oli i ou
Apta per a celíacs



TORRADA DE BACALLÀ
Pa de pagès amb bacallà fregit, primentó roig, ceba i salsa de tomaca.
Pa, bacallà, primentó roig, ceba, oli i tomaca
Apta per a celíacs



TIMBAL MAR I TERRA
Timbal de Parmentier, amb punta de calamar, favetes, alls tendres i un toc de menta.
Pataca, all porro, favetes tendres, all, menta, llima, calamar i pa
Apta per a celíacs



PIRULETES DE CATXOPO
Minicatxopos de cecina dels Ports i formatge de cabra muntats en forma de piruleta, acompanyats d’una salsa de piquillos rostits.
Filet de vedella extra, cecina dels ports, formatge de cabra, ou, pa ratllat i piquillos
Gluten (opció sense gluten), lactosa i ou



LA GOFRA CHICKEN
Gofra amb salsa de formatge cobert de pollastre arrebossat amb cereals i cítrics, bacó, ceba cruixent i pataques palla amb cheddar.
Farina, oli, formatge, pollastre, cereals, bacó, ceba i pataques
Ous, lactosa i gluten



DEL TERRENY
Pa de vidre amb porc esqueixat, carxofa confitada, allioli d’alvocat, ceba i encenalls cruixents de pernil ibèric.
Porc, carxofes, pa, alvocat, all, pernil, ceba, oli, ou i mostassa.
Gluten i Ous



Ensalada "Burrito"
Fajita de panís, enciam, tomaca, formatge, tires de pollastre, bacó, xampinyons i salsa Cèsar.
Panís, xampinyons, enciam, tomaca, formatge i pollastre
Apta per a celíacs



"AGUACHILE" DE MANGO I BACALLÀ ESQUEIXAT
Copa de bacallà esqueixat amb una escuma d’aguachile de mango i coco amb un toc cruixent de pa fregit i ceba fresca.
Bacallà, pa, mango, llima, llet de coco, gingebre, ceba, oli, pebre, llima i fonoll.
No apta per a celíacs
La Taska de Sisco



UN VIATGE A MADRID
“Marchando un bocata de calamares”
Entrepà de calamars amb la combinació de dos alliolis, compota de llimona i pa de tinta de calamar.
Pa, calamars, ou, oli i llimona
Gluten, ous, mol·luscs i llet
També disponible per a celíacs



LLEPADITS
Gotet d’hummus de cigrons amb broqueta de pollastre arrebossada amb sèsam.
Pollastre, llima, julivert, all, comí, pebre, vi blanc, sèsam, cigrons, festucs, pa i OOVE.
Gluten i fruits secs
Es pot adaptar



Mini calzone farcit a "lo tere"
Calzone farcit de mozzarella, pernil dolç, tira de pollastre i un toc de formatge blau. S’acompanya amb salsa de tomaca.
Mozzarella, pernil dolç, pollastre, formatge, farina i tomàquet.
Gluten



sushi "la masia"
Rotllets de sushi amb arròs, alvocat, cogombre, safanòria, ceba fregida i tonyina en conserva.
Arròs, alvocat, cogombre, safanòria, ceba, salsa de soja i tonyina
També disponibles per a celíacs



XAUARMA DE GALL DINDI AMB SALSA CÍTRICA
Panets amb olives i tomàquets secs, farcits amb carn de gall d’indi adobat amb iogurt i espècies i rematat amb un allioli cítric i uns cogombrets fregits
Farina de blat, sal, sucre, llevat, oli d’oliva, vinagre, olives negres, alls tendres, tomca deshidratada, carn de gall d’indi, pebre negre, comí, timó, iogurt, ou, lima, all, col, cirerols, farina de cigró i cogombrets.
Gluten, lactosa, ou.