Ulldecona va de tapes

DISSABTE 29 DE MARÇ

Inaugurem la nova edició d'”Ulldecona Va de Tapes” en la Xaranga Bé i Band

Lo bar, la tapeta, la xarradeta. Això és molt nostre. Una manera de compartir bons moments i passar-ho bé. A la barra o a la terrassa, en la colla de sempre o en gent nova, anar de tapes és un costum que mos fa sentir a casa.

‘Ulldecona Va de Tapes’ és l’excusa perfecta per passejar i tapejar pels bars i restaurants del poble, que han preparat tapes especials per a l’ocasió. Productes de qualitat, receptes creatives i l’essència de la nostra gastronomia t’esperen a cada parada.

Tasta, vota i viu l’experiència!

Horari

Dissabtes de 19 a 21:30h

29 de març

5 i 12 d’abril

Preu

4 €

Tapa i beguda

(Quinto, Vi DO Terra Alta o Aigua)

Pollera_5

BAR LA POLLERA

TACOPANCAKE

Pancake amb carn metxada i allioli d’alls torrats i cibulet.

BLP_1

BAR LA PLAÇA

FUSIÓ DE SABORS

Rotllet cruixent de pasta fil·lo farcit de guisat de pollastre amb beixamel i guarnit amb salsa mel i mostassa i fruits secs.

Celidoni_1

BAR CELEDONI

RED BURGUER

Miniburguer de porc amb formatge brie i ceba caramel·litzada.

Oco_3

OCO! BAR GASTRONÒMIC

PATATA, POP, OU I SOBRASSADA

Pop a la planxa amb una base de parmentier de pataca, un toc de sobrassada de Mallorca i un ou escumat de guatlla.

Paseo5

LO PASEO

FULLAT AMB POLLASTRE I SALSA HUANCAINA

El millor de cada cada casa, tot l’aroma d’un fullat al timó amb pollastre marinat com als carrers de Lima, acabat amb salsa huancaina. Fusió mediterrània amb street food peruà.

Cantonada

LA CANTONADA

REINA PEPIADA

Un mos d’amor entre dues meitats d’arepa de blat de moro, cruixent per fora i tendra per dins, una càlida benvinguda a un tresor de pollastre tendre, alvocat cremós i un toc de maionesa lleugera. Un clàssic veneçolà perfecte per compartir entre copes.

Aries

BAR ARIES

CAPES DE FRESCOR DOLÇ I SALAT

Una combinació de sabors dolços i salats que fan d’aquesta tapa una cosa diferent i especial. Pa dolç d’oli artesà en formatge crema, salmó fumat, alvocat, ceba cruixent, caviar de lumpus, vinagre balsàmic de Mòdena. 

Alameda

BAR CAFETERIA LA ALAMEDA

Delícies de mar

Panet amb allioli, sèpia saltejada amb all, julivert i ametlla i gula amb all amb un punt de picant.

Burguer

INFINITY BURGUER

la catalana

Torrada de pa de pagès amb bacallà fregit i samfaina casolana.

Mosset

EL MOSSET D’EXEQUIEL

ROSES DE SALMÓ

Base de torrada amb farina de sègol, amb un llit de formatge fresc, mouse d’alvocat, flors de salmó, ruca i una pluja de festucs.

Dalias

TAPERIA DALIA’S

Sac Tapero

Sac de pasta fil·lo farcit de galta de porc amb salsa al Pedro Ximénez i acompanyat de patates palla.

Lluna_1

BAR LA LLUNA

RODAMONS

Mini cachopo sobre  formatge blau amb mel, volcà cítric de guacamole i fils de xili, acompanyat de lingots de pataca fullada amb una pluja de salsa brava i romesco.

Organitza

Col·labora