Inaugurem la nova edició d'”Ulldecona Va de Tapes” en la Xaranga Bé i Band
Lo bar, la tapeta, la xarradeta. Això és molt nostre. Una manera de compartir bons moments i passar-ho bé. A la barra o a la terrassa, en la colla de sempre o en gent nova, anar de tapes és un costum que mos fa sentir a casa.
‘Ulldecona Va de Tapes’ és l’excusa perfecta per passejar i tapejar pels bars i restaurants del poble, que han preparat tapes especials per a l’ocasió. Productes de qualitat, receptes creatives i l’essència de la nostra gastronomia t’esperen a cada parada.
Tasta, vota i viu l’experiència!
Horari
Dissabtes de 19 a 21:30h
29 de març
5 i 12 d’abril
Preu
4 €
Tapa i beguda
(Quinto, Vi DO Terra Alta o Aigua)
BAR LA POLLERA
TACOPANCAKE
Pancake amb carn metxada i allioli d’alls torrats i cibulet.
Pasta fil·lo, au de corral, formatge parmesà, pa, ceba, llet evaporada, pasta de ají, comí, maionesa, sala mel i mostassa, fruits secs, llavors de sèsam i xia, sal i OOVE
Al·lèrgens
Gluten, llet, fruits secs
BAR CELEDONI
RED BURGUER
Miniburguer de porc amb formatge brie i ceba caramel·litzada.
Pop, pataca, mantega, llet, pebre negre, ou de guatlla, sal i OOVE
Al·lergens
Llet, ou, peix
*Opció sense ou i sense lactosa
LO PASEO
FULLAT AMB POLLASTRE I SALSA HUANCAINA
El millor de cada cada casa, tot l’aroma d’un fullat al timó amb pollastre marinat com als carrers de Lima, acabat amb salsa huancaina. Fusió mediterrània amb street food peruà.
Pasta de full, pollastre, soja, gingebre, all, pisco, ají groc, galeta salada, pa de motlle, llet, ceba, alls tendres, timó
Al·lergens
Gluten, lactosa, mostassa, soja, sèsam
*Opció sense gluten i sense lactosa
LA CANTONADA
REINA PEPIADA
Un mos d’amor entre dues meitats d’arepa de blat de moro, cruixent per fora i tendra per dins, una càlida benvinguda a un tresor de pollastre tendre, alvocat cremós i un toc de maionesa lleugera. Un clàssic veneçolà perfecte per compartir entre copes.
Farina de blat de moro, maionesa, alvocat, pit de pollastre, ceba, coriandre, sal, pebre negra, llima
Al·lergens
Ou
BAR ARIES
CAPES DE FRESCOR DOLÇ I SALAT
Una combinació de sabors dolços i salats que fan d’aquesta tapa una cosa diferent i especial. Pa dolç d’oli artesà en formatge crema, salmó fumat, alvocat, ceba cruixent, caviar de lumpus, vinagre balsàmic de Mòdena.
Pasta filo, porc, patates, ceba, tomàquet, all, vi Pedro Ximenez, oli
Al·lergens
Gluten
BAR LA LLUNA
RODAMONS
Mini cachopo sobre formatge blau amb mel, volcà cítric de guacamole i fils de xili, acompanyat de lingots de pataca fullada amb una pluja de salsa brava i romesco.