Ulldecona va de tapes

Ulldecona va de tapes

Ulldecona va de tapes

Ulldecona va de tapes

lo paseo guanyador d'ulldecona va de tapes

La ruta ‘Ulldecona va de tapes!’, per passejar i tapejar per Ulldecona amb les tapes que els establiments participants han preparat per a l’ocasió.

12, 19 i 26 d’Abril.

Bar Celedoni

canapè de crema de formatge en salmó fumat

Canapè de crema de formatge amb salmó fumat, cogombre i tàperes.

Pa de motlle torrat o pa sense gluten, crema de formatge, cogombre verd, salmó noruec fumat, tàperes, salsa de mango i brots germinats. 

Lactosa i gluten. 

*Opció per a celíacs. 

Mosset d’Exequiel

Llagostí Cruixent

Twister de llagostí en base de germinats d’alfals, acompanyat d’una fresca ensalada de marisc en mini cassoleta. 

Llagostí, massa fullada, enciam, tomàquet, surimi i gambetes.

Gluten i lactosa

Burguer Infiniti

Crep de carn amb salsa de xampinyons

Crep farcida de carn picada, acompanyada amb salsa de xampinyons. 

Crep, carn picada de porc i vedella, salsa de tomàquet, ceba, pebrot roig, pimentó verd, xampinyons, farina, sifó, ou i nata. 

Gluten i lactosa

La Alameda

Copa del mar

Saltejat de ceba i bacallà amb crema de pimentó del piquillo acompanyat de les seves gambes a l’allada.

Bacallà, ceba, all, pebrot del piquillo, gambes i bitxo. 

Crustaci. 

*Apte per a celíacs.

La Lluna

svynya

Pa integral acompanyat de verdures del temps i rellom de porc

Pa integral, xampinyons, pastanaga, carabassó, albergínia, salsa rosa, burrata i rellom de porc.

Gluten i lactosa.

La Taska de sisco

"paquito"

Pa de mollet cruixent d’inspiració moruna amb xai guisat i marinat amb espècies. 

Pa de motllet, xai, pebrot verd, timó, romer, allioli, ras el hanout, pebre i comí. 

Ou i gluten.

Bar La Plaça

Milfulls blp

Mil fulls amb filet de porc i xampinyons

Pasta fullada, filet de porc, ceba, xampinyons, nata per cuinar, all, pebre, sal, OOVE i crema balsàmica de gerds.

Gluten i lactosa.

Lo Paseo 

coca de cansalada amb ceba al calmant

Ens hem inspirat en les coques de recapte i en la “porccheta” italiana per portar-vos una tapa cruixent i gustosa. Coca casolana feta a Lo Paseo, cansalada al romer i llima, el puntet de l’allioli i l’accent faldut de la ceba al calmant. 

Farina, oli, sal, llevat, cansalada, llima, romer, all, pebrot, ceba, mantega, cafè i calmant (licor de cafè). 

Gluten, lactosa, i sulfits. 

*Opció per a celíacs.

Taperia Dalia’s

hot dog

pa de brioix farcit amb salsitxa de frankfurt, bacó, formatge i salsa beixamel acompanyat amb una panotxa de blat de moro. 

Pa de brioix, salsitxa de frankfurt, bacó, ceba cruixent, maionesa, ketchup, formatge cheddar, farina, llet, mantega i panotxa de blat.

Lactosa i gluten.

OCO! Bar Gastronòmic

fartó de cua de bou

Fartó de cua de bou, ceba amb reducció de vi negre D.O. Terra Alta i maionesa trufada

Farina, ou, llet, cua de bou, pastanaga, ceba, OOVE, vi negre, vi blanc, maionesa, tòfona, enciam, alfals, sucre, aigua, pebre molt i sal.

Gluten, lactosa, sulfits, ou, api i soja. 

La Pollera

"la cruixent"

Mil full cruixent de mantega, costella de porc duróc, salsa brava, ceba cruixent i sal en escames.

Nata, farina, sucre, ou, tomàquet, oli d’oliva, ketxup, sucre, polpa de nyora, vinagre de sidra, aigua, tomàquet concentrat, all, espècies, costella de porc Duróc, preparat gras, ceba i oli de gira-sol.

Lactosa i gluten.