Ulldecona va de tapes

Ulldecona va de tapes

Ulldecona va de tapes

Ulldecona va de tapes

La ruta ‘Ulldecona va de tapes!’, per passejar i tapejar per Ulldecona amb les tapes que els establiments participants han preparat per a l’ocasió.

12, 19 i 26 d’Abril.

Bar Celedoni

canapè de crema de formatge en salmó fumat

Canapè de crema de formatge amb salmó fumat, cogombre i tàperes.

Pa de motlle torrat o pa sense gluten, crema de formatge, cogombre verd, salmó noruec fumat, tàperes, salsa de mango i brots germinats. 

Lactosa i gluten. 

*Opció per a celíacs. 

Mosset d’Exequiel

Llagostí Cruixent

Twister de llagostí en base de germinats d’alfals, acompanyat d’una fresca ensalada de marisc en mini cassoleta. 

Llagostí, massa fullada, enciam, tomàquet, surimi i gambetes.

Gluten i lactosa

Burguer Infiniti

Crep de carn amb salsa de xampinyons

Crep farcida de carn picada, acompanyada amb salsa de xampinyons. 

Crep, carn picada de porc i vedella, salsa de tomàquet, ceba, pebrot roig, pimentó verd, xampinyons, farina, sifó, ou i nata. 

Gluten i lactosa

La Alameda

Copa del mar

Saltejat de ceba i bacallà amb crema de pimentó del piquillo acompanyat de les seves gambes a l’allada.

Bacallà, ceba, all, pebrot del piquillo, gambes i bitxo. 

Crustaci. 

*Apte per a celíacs.

La Lluna

svynya

Pa integral acompanyat de verdures del temps i rellom de porc

Pa integral, xampinyons, pastanaga, carabassó, albergínia, salsa rosa, burrata i rellom de porc.

Gluten i lactosa.

La Taska de sisco

"paquito"

Pa de mollet cruixent d’inspiració moruna amb xai guisat i marinat amb espècies. 

Pa de motllet, xai, pebrot verd, timó, romer, allioli, ras el hanout, pebre i comí. 

Ou i gluten.

Bar La Plaça

Milfulls blp

Mil fulls amb filet de porc i xampinyons

Pasta fullada, filet de porc, ceba, xampinyons, nata per cuinar, all, pebre, sal, OOVE i crema balsàmica de gerds.

Gluten i lactosa.

Lo Paseo 

coca de cansalada amb ceba al calmant

Ens hem inspirat en les coques de recapte i en la “porccheta” italiana per portar-vos una tapa cruixent i gustosa. Coca casolana feta a Lo Paseo, cansalada al romer i llima, el puntet de l’allioli i l’accent faldut de la ceba al calmant. 

Farina, oli, sal, llevat, cansalada, llima, romer, all, pebrot, ceba, mantega, cafè i calmant (licor de cafè). 

Gluten, lactosa, i sulfits. 

*Opció per a celíacs.

Taperia Dalia’s

hot dog

pa de brioix farcit amb salsitxa de frankfurt, bacó, formatge i salsa beixamel acompanyat amb una panotxa de blat de moro. 

Pa de brioix, salsitxa de frankfurt, bacó, ceba cruixent, maionesa, ketchup, formatge cheddar, farina, llet, mantega i panotxa de blat.

Lactosa i gluten.

OCO! Bar Gastronòmic

fartó de cua de bou

Fartó de cua de bou, ceba amb reducció de vi negre D.O. Terra Alta i maionesa trufada

Farina, ou, llet, cua de bou, pastanaga, ceba, OOVE, vi negre, vi blanc, maionesa, tòfona, enciam, alfals, sucre, aigua, pebre molt i sal.

Gluten, lactosa, sulfits, ou, api i soja. 

La Pollera

"la cruixent"

Mil full cruixent de mantega, costella de porc duróc, salsa brava, ceba cruixent i sal en escames.

Nata, farina, sucre, ou, tomàquet, oli d’oliva, ketxup, sucre, polpa de nyora, vinagre de sidra, aigua, tomàquet concentrat, all, espècies, costella de porc Duróc, preparat gras, ceba i oli de gira-sol.

Lactosa i gluten.